Powrót do aktualności i wydarzeń

Aktualności i wydarzenia

2018-03-28
Druga edycja "Kolacji degustacyjnej w Winnicy Turnau" za nami!

Za nami druga edycja "Kolacji degustacyjnej w Winnicy Turnau".

Bilety na kolację i recital Grzegorza Turnaua zostały wyprzedane w 2 dni, a nam pozostało tylko i aż stanąć organizacyjnie na wysokości zadania! Możliwość połączenia naszych win z regionalną kuchnią sprawiła nam ogromną satysfakcję. Nie byłoby to możliwe, gdyby nie praca wybitnych szefów kuchni:

Andrzeja Jakomulskiego – Hotel Leda SPA**** Kołobrzeg
Mariusza Siwaka – Hotel Park**** Szczecin
Adama Krzymkowskiego – The Lavender Wine & Kitchen w Dołujach
Przemysława Górala – pomysłodawca i właściciel Pracowni Czekolady w Koszalinie

Bardzo serdecznie dziękujemy kucharzom oraz wszystkim osobom zaangażowanym i partnerom wydarzenia!

Oczywiście planujemy kolejne kolacje degustacyjne, z udziałem uznanych szefów kuchni. Szczegóły, jak zawsze, na naszej stronie www oraz profilu fb.

+

Zapisz się do naszego newslettera!

Dowiedz się pierwszy o premierach win
i planowanych wydarzeniach w Winnicy Turnau
 
+

Zapisz się do naszego newslettera!

Bądź na bieżąco i dowiedz się pierwszy, kiedy nowy rocznik Wina Lodowego będzie gotowy!
 
+