Aktualności i wydarzenia
Za nami druga edycja "Kolacji degustacyjnej w Winnicy Turnau".
Bilety na kolację i recital Grzegorza Turnaua zostały wyprzedane w 2 dni, a nam pozostało tylko i aż stanąć organizacyjnie na wysokości zadania! Możliwość połączenia naszych win z regionalną kuchnią sprawiła nam ogromną satysfakcję. Nie byłoby to możliwe, gdyby nie praca wybitnych szefów kuchni:
Andrzeja Jakomulskiego – Hotel Leda SPA**** Kołobrzeg
Mariusza Siwaka – Hotel Park**** Szczecin
Adama Krzymkowskiego – The Lavender Wine & Kitchen w Dołujach
Przemysława Górala – pomysłodawca i właściciel Pracowni Czekolady w Koszalinie
Bardzo serdecznie dziękujemy kucharzom oraz wszystkim osobom zaangażowanym i partnerom wydarzenia!
Oczywiście planujemy kolejne kolacje degustacyjne, z udziałem uznanych szefów kuchni. Szczegóły, jak zawsze, na naszej stronie www oraz profilu fb.