Aktualności i wydarzenia
2017-10-11
Film z Kolacji degustacyjnej w Winnicy Turnau
Za nami pierwsza, długo oczekiwana – także przez nas – i, pieczołowicie przygotowywana kolacja degustacyjna w Winnicy Turnau. Szefowie kuchni z Pomorza Zachodniego: Andrzej Jakomulski - Hotel Leda SPA****, Mariusz Siwak - Hotel Park, Adam Krzymkowski The Lavander Wine&Kitchen oraz Kris Basznianin Restauracja AOC Kopenhaga spisali się na medal wprowadzając nas i naszych gości w kulinarny zachwyt. Pełen emocji wieczór zakończył oczywiście recital Grzegorza Turnaua.
Kolacja była sporym wyzwaniem logistycznym, ale efekt końcowy wart był z pewnością zainwestowanej w przedsięwzięcie pracy. Chcielibyśmy podziękować serdecznie wszystkim, którzy przyczynili się do niewątpliwego sukcesu tego wydarzenia. Oczywiście planujemy kolejne kolacje degustacyjne, z udziałem uznanych szefów kuchni. Szczegóły, jak zawsze, na naszej stronie www oraz profilu fb.
Kolacja była sporym wyzwaniem logistycznym, ale efekt końcowy wart był z pewnością zainwestowanej w przedsięwzięcie pracy. Chcielibyśmy podziękować serdecznie wszystkim, którzy przyczynili się do niewątpliwego sukcesu tego wydarzenia. Oczywiście planujemy kolejne kolacje degustacyjne, z udziałem uznanych szefów kuchni. Szczegóły, jak zawsze, na naszej stronie www oraz profilu fb.