Aktualności i wydarzenia
2025-03-12
Kolacja degustacyjna w Baniewicach!
Szanowni Państwo,
Zapraszamy na doroczne spotkanie z mistrzowską kuchnią szefów kuchni i cukierników Zachodniego Pomorza. Do Andrzeja Jakomulskiego, Mariusza Siwaka, Przemysława Górala, Dariusza Kontaka i Jacka Krakowiaka dołączy w tym roku Arkadiusz Korzeń.
Spod ręki naszych przyjaciół wyjdzie ogółem siedem dań, którym towarzyszyć będzie siedem naszych win. Wieczór uświetni koncert Grzegorza Turnaua. Zaczynamy tradycyjnie o 17:30 od zwiedzania winiarni.
Kiedy: 11 kwietnia, godz. 17:30
Koszt: 650 zł/os.
Kup bilet: bit.ly/KolacjaDegustacyjna2025
Partnerzy:
Land Rover Bońkowscy British Auto
M.Ferber Wypożyczalnia Gastronomiczna
Piątnica
Bidfood Farutex
Fine Wine
Hurtownia owocowo-warzywna AGROL
Green Love - Mikroliście
Restauracja Sublima
Courtyard by Marriott Szczecin City
Pracownia Czekolady Koszalin
Interferie Medical SPA Świnoujście
PIEK-HURT
Bruno-Tassi
Ozimek
Szefowie Zachodniego Wybrzeża
Łączymy pozdrowienia,
Winnica Turnau

Zapraszamy na doroczne spotkanie z mistrzowską kuchnią szefów kuchni i cukierników Zachodniego Pomorza. Do Andrzeja Jakomulskiego, Mariusza Siwaka, Przemysława Górala, Dariusza Kontaka i Jacka Krakowiaka dołączy w tym roku Arkadiusz Korzeń.
Spod ręki naszych przyjaciół wyjdzie ogółem siedem dań, którym towarzyszyć będzie siedem naszych win. Wieczór uświetni koncert Grzegorza Turnaua. Zaczynamy tradycyjnie o 17:30 od zwiedzania winiarni.
Kiedy: 11 kwietnia, godz. 17:30
Koszt: 650 zł/os.
Kup bilet: bit.ly/KolacjaDegustacyjna2025
Partnerzy:
Land Rover Bońkowscy British Auto
M.Ferber Wypożyczalnia Gastronomiczna
Piątnica
Bidfood Farutex
Fine Wine
Hurtownia owocowo-warzywna AGROL
Green Love - Mikroliście
Restauracja Sublima
Courtyard by Marriott Szczecin City
Pracownia Czekolady Koszalin
Interferie Medical SPA Świnoujście
PIEK-HURT
Bruno-Tassi
Ozimek
Szefowie Zachodniego Wybrzeża
Łączymy pozdrowienia,
Winnica Turnau
