Aktualności i wydarzenia
Trzecia edycja „Kolacji degustacyjnej w Winnicy Turnau” już za nami!
Za wyjątkowe kulinarne przeżycia serdecznie dziękujemy szefom kuchni:
Andrzej Jakomulski – Hotel Leda SPA**** Kołobrzeg
Mariusz Siwak – Hotel Park**** Szczecin
Jacek Krakowiak – Hotel Interferie Medical SPA**** Świnoujście
Adam Krzymkowski – The Lavender Wine & Kitchen
Przemysław Góral – pomysłodawca i właściciel Pracowni Czekolady w Koszalinie
Bez wsparcia wielu partnerów i osób zaangażowanych w organizację Kolacji, ten wieczór nie byłby z pewnością tak udany. Jesteśmy za to wsparcie bardzo wdzięczni.
Zdjęcia autorstwa Kasi Kasickiej są pamiątką tego wyjątkowego wieczoru.
Zapewniamy, że Kolacje wpisały się na stałe w kalendarz wydarzeń naszej Winnicy. Kolejna edycja już na wiosnę przyszłego roku.